Slik med Logo

14

Slik med eget logo - den perfekte reklamegave!

I denne kategori finder du reklameslik, et udtryk som dækker alt af følgende: slik med logo, slik med navn, slik med tryk, og meget mere.

Bolsjer, slikkpinde, slikposer, karameller og tyggegummi med firmalogo så er du klar til at reklamere for dit firma ved landets store messer og konferencer. Bolsjer er desuden ideelle som velkomstslik ved kontorets reception, som tilbud ved kontorets møder, og meget mere. 

Prøv også de lækre Wally og Whiz, hvis produkter er glutenfri, laktosefri, veganske, og uden allergener eller kunstige smage/farve eller e-numre, så man kan garantere alle kan spise det. Hvis du vil være sikker på en firma- eller kundegave med en bred appel, høj nyhedsfaktor og en overraskende stor smagsoplevelse er Wally and Whiz en sikker vinder.

 

Slik med logo - den perfekte reklameartikel!

Reklameslik – uanset om der er snak om bolcher med logo eller tyggegummi med tryk – udgør en fremragende reklameartikel, perfekt til at repræsentere dit firma ved landets messer og konferencer. Slik med logo passer også perfekt til kontorets reception, hvor det hjælper til at tage godt imod besøgende og afgive et professionelt indtryk.

Så hvis du leder efter billigt slik med logo, billigt slik med tryk – fra reklamebolcher til tyggegummi – er du havnet det helt rigtige sted.

Leder du efter lignende produkter – eksempelvis vand med logo eller andre reklamegaver – kan disse også skaffes ved Free Concept.

 

Brug for hjælp?

Vi svarer hurtigst muligt på alle hverdage indenfor almindelige åbningstid: 

Man - Torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl. 8 - 15

E-mail
Firmanavn

Hvorfor handle her?

Hurtigt svar

På alle hverdage indefor almindelige åbningstid: 
Man - Torsdag kl 8 - 16
Fredag kl 8 - 15
 

Kort leveringstid

På alle varer også med tryk
 

Korrektur og godkendelse

På alle ordre med tryk - Så du er sikker på dú får det rigtige!