Cykel sadelovertræk

1
 
ab80ff94be5709b8b7cb8709ccdd6188

Cykel Sadelovertræk

Fra
kr. 3,00


Cykel sadelovertræk med logo og tryk er blevet meget populære blandt reklameartikler, specielt i forbindelse med studiestart på forskellige universiteter rundt i landet: få dit firmalogo trykt på disse billige sadelovertræk og bidrag til, at budskabet om dit firma spredes.

 

Reklamer med cykel sadelovertræk!

Hos Free Concept har vi et stort udvalg i cykel sadelovertræk, og vi hjælper naturligvis gerne med udvælgelse og design: giv os gerne et kald, så vi kan hjælpe dig med at reklamere for dit firma.

Med cykel sadelovertræk kan du ramme en bred vifte af potientielle kunder eller eksisterende kunder, og det er en voksende målgruppe! Odense er kendt som Danmarks cykelby, og i 2015 overrakte Cykelist forbundet, prisen for Danmarks bedste kommunale Cykelby! Med flere og flere der tager cyklen og med en by som konstant er i udvikling med at få flere til at tage cyklen, er cykelisterne en voksende målgruppe i flertal! 

Og ikke nok med det, men i 2015 løb titlen som verdens bedste cykelby til København, og det er jo let at forstå hvis man kigger på at hele 63% af københavns befolkning tager cyklen, i stedet for andet transportmiddel på arbejde. Og med 2 supercykelstier, ja så er det meget lettere at være cykelist!

Så vil du ramme en stor målgruppe, med en masse forskellige interesser, men som alle har en ting til fælles, ja så er cykel sadelovertræk en god reklameartikel at invistere i!

Vi leverer fra så lidt som 500 covers, og du får det naturligvis til en helt fantastisk pris!

Herover finder du eksempler på covers, som før er blevet brugt til at reklamere for forskellige budskaber rundt omkring i landet.

 

Brug for hjælp?

Vi svarer hurtigst muligt på alle hverdage indenfor almindelige åbningstid: 

Man - Torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl. 8 - 15

E-mail
Firmanavn

Hvorfor handle her?

Hurtigt svar

På alle hverdage indefor almindelige åbningstid: 
Man - Torsdag kl 8 - 16
Fredag kl 8 - 15
 

Kort leveringstid

På alle varer også med tryk
 

Korrektur og godkendelse

På alle ordre med tryk - Så du er sikker på dú får det rigtige!