Free Concept - Leverandør af alt Inden for Firmatøj & Reklamegaver

Hos os får du alt indenfor firmatøj med tryk og reklamegaver med logo; du altid sikker på, at du for den vare du har bestilt og at den bliver leveret til tiden.


Åbningstider:

               Mandag: 08:00 - 16:00
  Tirsdag: 08:00 - 16:00
  Onsdag: 08:00 - 16:00
  Torsdag: 08:00 - 16:00
  Fredag: 08:00 - 15:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: Lukket

Ønsker du at træffe os udenfor ovenstående åbningstider, er du velkommen til at ringe og bestille en tid.


Salgsbetingelser:

Priser:

Alle priser på hjemmesiden er eksklusive moms og leveringsomkostninger.

Betalingsbetingelser:

Nye kunder betaler altid forud de første gange vi handler sammen; herefter er betalingsbetingelserne ti dage netto. Ved køb for under 2000 kroner vil der blive beregnet et ekspeditions- og forsendelsesgebyr på 200 kroner. Efter forfald af faktura beregnes 2% i rente per påbegyndt måned, samt et rykker gebyr på 100 kroner.

Levering:

Lagervarer leveres inden for tre arbejdsdage. Varer med tryk eller gravering leveres normalt inden for to til tre uger eller efter aftale. Ved hastetrykordrer på under 5 dage beregnes et "express tryk gebyr" på 390 kroner per tryk.

OBS! Ved tryk på vare som er leveret af kunder, ydes der ingen former for garanti eller kompensation ved fejltryk. På specialproducerede vare fra Østen varierer leveringstiden fra 14 dage og op til 16 uger. Skulle vi opleve, at den bestilte vare er i restordre hos vores leverandør, kontakter vi dig selvfølgelig med det samme.

Vareprøver:

Vi fremsender gerne vareprøver - disse bedes returneret inden 14 dage eller efter aftale. Modtager vi ikke vareprøverne retur ifølge aftale, vil prøverne og leveringsomkostninger blive faktureret.

Ombytningsret:

Fortryder du dit køb, kan du få varen byttet eller pengene tilbage - varen skal dog være ubrugt og i orginal emballage; dette gælder dog ikke varer med individuelt påtryk. Returnering af varen kan medfører et gebyr på op til 20% af varens værdi plus eventuelle fragt omkostninger.

Forbehold:

Vi tager forbehold for fejl, kurs og prisændringer, samt udsolgte varer.

FREE CONCEPT - FIRMATØJ & REKLAMEGAVER