Foråret er forhåbentlig snart på vej, så det er tid til at finde løbeskoene frem fra skabet igen. Og måske er det i år at din virksomhed skal i gang med at arrangere virksomhedsløb for medarbejderne?

For de flestes vedkommende er det både sjovere og mere motiverende at løbe sammen med andre. Og hvad er mere oplagt end at løbe en tur med sine arbejdskollegaer? På den måde får man både motion og man kan få et fællesskab med sine kollegaer om løbetræning.

Mange firmaer er begyndt at arrangere forskellige former for virksomhedsløb for de ansatte. Både virksomhedsløb som enkeltstående arrangementer, men også mere faste aftaler om ugentlig løbetræning.

Hvis I har behov for hjælp i forbindelse med opstart af løbetræning og virksomhedsløb, findes der muligheder for kurser i løbetræning, således at virksomheden selv kan uddanne sine løbetrænere. Men I kan typisk også finde løbetrænere ude fra, der tilbyder at afholde løbetræningen i virksomheden.

Desuden er der også mange løbearrangementer rundt om i landet, hvor det er virksomhedsløb der er i fokus - så hvis din virksomhed har fået gang i fast løbetræning, er det oplagt at lede efter disse arrangementer som I kan deltage i. For det er meget motiverende at have et mål at gå efter, når man er i gang med løbetræningen.

Ud over et par gode løbesko er det også vigtigt at have noget godt løbetøj når man skal i gang med løb. Hos Freeconcept kan du købe løbetøj med tryk til dit firma som eksempelvis kan bruges til de virksomhedsløb I deltager i. Så har I også mulighed for at få virksomhedens logo på tøjet så det også giver opmærksomhed på løberuten.

Køb dit nye løbetøj med tryk til virksomhedsløb hos freeconcept.dk

Brug for hjælp?

Vi svarer hurtigst muligt på alle hverdage indenfor almindelige åbningstid: 

Man - Torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl. 8 - 15

E-mail
Firmanavn
Telefon

Hvorfor handle her?

Hurtigt svar

På alle hverdage indefor almindelige åbningstid: 
Man - Torsdag kl 8 - 16
Fredag kl 8 - 15
 

Kort leveringstid

På alle varer også med tryk
 

Korrektur og godkendelse

På alle ordre med tryk - Så du er sikker på dú får det rigtige!