A Simple Mess

0

Louise Dorph har brugt det seneste år på at skabe sin første kollektion for sit helt eget interiørbrand - A Simple Mess - hvor hun, som navnet antyder, hylder det simple og det smukke rod - det rod som afspejler det levede liv, hvor der er plads til leg, dimser og ukrudt i vaserne på middagsbordet. Hun holder nemlig meget af at komme i hjem med hyggerod, hvor man kan mærke de mennesker, der bor der – det er den slags rod, der giver et hjem varme og personlighed.

Med en baggrund som stylist og en passion for at dekorere og skabe smukke omgivelser har Louise Dorph sammensat en kollektion, hvor de naturlige materialer og det unikke håndværk er i fokus. Stort set alt interiøret er lavet i hånden uden brug af kunstige materialer. Derudover indeholder kollektionen flere unikaer, der kun er produceret i meget få eksemplarer.

A Simple Mess by Louise Dorph præsenterer et kreativt og feminint interiørunivers bestående af sine egne tegninger og egne design samt håndplukkede elementer fra hele verden – alt sammen inspireret af det smukke, levende rod hun elsker.