Dette Odenseanske løb indebærer både marathon og halvmarathonløb for kvinder og mænd samt et minimarathon for børn og unge. H. C. Andersen Marathon'et har altid start og mål ved Odense Idrætspark, som er beliggende ved Odense Stadion på Stadion vej i Odense.

Free Concept har igennem mange år leveret løbetøj med tryk til H.C.A. Marathon'et. Hos Free Concept trykker vi gerne logoer og dets lige på dit tøj, hvilket passer perfekt til løbere som er sponsorerede, til hold som har brug for at ligne hinanden, diverse foreninger der stiller op til løb og gerne vil se ens ud, samt mange andre. Det vigtigste for løberne er, at de kan få noget løbetøj der er behageligt at have på under de hårde udfoldelser. Dét leverer vi hos Free Concept.

Hele byen bakker op omkring løbet, for det er en weekend hvor byen bobler med mennesker: hotellerne er fyldte og byens forretninger nyder godt af de mange potentielle kunder. Så står du med et ønske om at udstyre nogle løbere med løbetøj er du velkommen til at kontakte os! Vi har alt indenfor verdenen af løbetøj!

Brug for hjælp?

Vi svarer hurtigst muligt på alle hverdage indenfor almindelige åbningstid: 

Man - Torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl. 8 - 15

E-mail
Firmanavn
Telefon

Hvorfor handle her?

Hurtigt svar

På alle hverdage indefor almindelige åbningstid: 
Man - Torsdag kl 8 - 16
Fredag kl 8 - 15
 

Kort leveringstid

På alle varer også med tryk
 

Korrektur og godkendelse

På alle ordre med tryk - Så du er sikker på dú får det rigtige!