SACKit - SERVEit

057147427fa0cb6df89ce9e1eca41e19
dd32405d00f91704bf29684d7918c552

Vælg Farve:

Pris ex. moms fra:

kr. 640,00

Vælg Farve:

Vælg antal:

Antal:

Totalpris kr.:
Læg i kurv

Beskrivelse:

Det eksklusive rullebord SERVEit fungerer perfekt som barbord eller som et smukt hjørne- eller sofabord. Det smukke, enkle design lader din mini-bar, dit pyntenips eller dine køkkensager træde frem i stilfulde rammer.

SERVEit er et elegant og stilrent bakkebord i sort pulverlakerede metalrør og stålplader, som giver overfladen en lækker mat finish. Barbordet er designet i samarbejde med den anerkendte danske designduo Steffensen & Würtz, som har lagt vægt på at skabe et design, som er enkelt uden overflødige detaljer. Stellet indrammer diskret TRAYit bakken, hvis du kombinerer de to produkter. Bakken passer perfekt til bordet, så du let kan flytte den efter behov. Det matte pulverlakerede sorte stel danner en god kontrast til den letlakerede TRAYit træbakke. SERVEit ændrer karakter og udtryk, alt efter om stellet kombineres med TRAYit i sortbejdset ask, hvidpigmenteret eg eller det nuancerede akacie træ.

Customized match til TRAYit

Brug bordet alene eller kombinér det med en af vores TRAYit bakker i massivt træ for et fuldent look. Skab forskellige udtryk alt efter, om du kombinerer det med en bakke i acaciatræ, hvidbejdset eg eller sortbejdset ask.

Barbord

Brug SERVEit som barbord og servér med stil for dine gæster. Kombinér bordet med en bakke for at gøre anretning og servering endnu lettere. Bakken kan nemt løftes fra bordet, når du har gjort en lækker anretning klar.

Smuk opbevaring

Bakkebordet giver dig en stilfuld ramme for opbevaring af dit køkkenservice eller dine kontorartikler, hvis du vælger at stille SERVEit i køkkenet eller på kontoret.

Plantebord

Rullebordet fungerer utroligt smukt som plantebord. Lad de naturlige, grønne elementer i din indretning træde frem og skab smukke stilleben perfekt indrammet af SERVEit. Perfekt til dig, der elsker green living.

Tekniske Specifikationer:
  • Fremstillet i bukkede stålrør og stålplader
  • Pulverlakeret mat overflade
  • Produceret og designet i Danmark
  • Fire hjul i høj kvalitet, som gør det let at flytte bordet rundt
  • Mål: Højde 680mm x Bredde 550mm x Dybde 520mm

Vejl. butikspris kr.

2199,00

Produktbestilling med min. antal
E-mail
Firmanavn

Brug for hjælp?

Vi svarer hurtigst muligt på alle hverdage indenfor almindelige åbningstid: 

Man - Torsdag kl. 8 - 16
Fredag kl. 8 - 15

E-mail
Firmanavn

Hvorfor handle her?

Hurtigt svar

På alle hverdage indefor almindelige åbningstid: 
Man - Torsdag kl 8 - 16
Fredag kl 8 - 15
 

Kort leveringstid

På alle varer også med tryk
 

Korrektur og godkendelse

På alle ordre med tryk - Så du er sikker på dú får det rigtige!