Virksomhedsløb

Foråret er forhåbentlig snart på vej, så det er tid til at finde løbeskoene frem fra skabet igen. Og måske er det i år at din virksomhed skal i gang med at arrangere virksomhedsløb for medarbejderne?

 

For de flestes vedkommende er det både sjovere og mere motiverende at løbe sammen med andre. Og hvad er mere oplagt end at løbe en tur med sine arbejdskollegaer. På den måde får man både motion og man kan få et fællesskab med sine kollegaer om løbetræning. Mange firmaer er begyndt at arrangere forskellige former for virksomhedsløb for de ansatte. Både virksomhedsløb som enkeltstående arrangementer, men også mere faste aftaler om ugentlig løbetræning.

 

Hvis i har behov for hjælp i forbindelse med opstart af løbetræning og virksomhedsløb, findes der muligheder for kurser i løbetræning således at virksomheden selv kan uddanne sine løbetrænere. Men i kan typisk også finde løbetrænere ude fra, der tilbyder at afholde løbetræningen i virksomheden.

 

Desuden er der også mange løbearrangementer rundt om i landet, hvor det er virksomhedsløb der er i fokus - så hvis din virksomhed har fået gang i fast løbetræning, er det oplagt at lede efter disse arrangementer som i kan deltage i. For det er meget motiverende at have et mål at gå efter, når man er i gang med løbetræningen.

 

Ud over et par gode løbesko er det også vigtigt at have noget godt løbetøj når man skal i gang med løb. Hos Freeconcept kan du købe løbetøj til dit firma som f.eks. kan bruges til de virksomhedsløb i deltager i. Så har i også mulighed for at få virksomhedens logo på tøjet så det også giver opmærksomhed på løberuten.

 

Herunder kan du finde produkter som føres hos Freeconcept, til inspiration til jeres kommende virksomhedsløb

 

Køb dit nye løbetøj til virksomhedsløb hos Freeconcept.dk

 

FREE CONCEPT - FIRMATØJ & REKLAMEGAVER