H.C.A. Marathon

H.C. Andersen Marathon

 

Dette Odenseanske løb indebærer både marathon og halv-marathonløb for kvinder og mænd samt et minimarathon for børn og unge. H.C. Andersen Marathon'et har altid start og mål ved Odense Idrætspark som er beliggende ved Odense Stadion på Stadion vej i Odense.

Free Concept har i mange år leveret løbe t-shirts til H.C.A. Marathon. Hos Free Concept trykker vi gerne logoer og dets lige på dit tøj, hvilket passer perfekt til løbere som er sponsorerede, hold som har brug for at ligne hinanden, diverse foreninger der stiller op til løb og gerne vil se ens ud, samt mange andre. Det vigtigste for løberne er, at de kan få noget løbetøj der er behageligt at have på under de hårde udfoldelser. Dét leverer vi hos Free Concept.

Hele byen bakker op omkring løbet, for det er en weekend hvor byen bobler med mennesker: hotellerne er fyldte og byens forretninger nyder godt af de mange potentielle kunder. Så står du med et ønske om at udstyre nogle løbere med løbetøj er du velkommen til at kontakte os! Vi har alt indenfor verdenen af løbetøj!

 

 

FREE CONCEPT - FIRMATØJ & REKLAMEGAVER